Header_FAQ_3000px

DE MEEST GESTELDE
VRAGEN AAN DOUWE

#plantexpert

Lijkt de plant die ik geleverd krijg op de plant van de foto?

Planten zijn net als mensen niet allemaal even identiek, de kweker zet altijd die plant op de foto die het beste de hele partij vertegenwoordigt. Op deze manier kun je ervan uitgaan dat de plant op de foto bij benadering de plant is die je kunt verwachten.

Hoeveel kost het bezorgen van de planten?

Het bezorgen van de planten naar jouw winkel kost € 50.00 per kar. Vanaf een orderbedrag van € 200.00 betaal je nog maar de helft, dus € 25.00. Vanaf € 400.00 leveren we gratis.

Wanneer worden mijn planten bezorgd?

In de shop kun je kiezen voor een afleverdatum, we behouden ons het recht om in uitzonderlijke gevallen dit 1 dag te kunnen laten opschuiven. Hiervan krijg je dan altijd van te voren bericht.

Mijn planten zijn beschadigd, wat moet ik doen?

Zijn de planten bij afleveren beschadigd aangekomen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Uiterlijk tot 24 uur na afleveren worden de planten vergoed, of leveren we zo snel mogelijk nieuwe planten bij je af.

Mijn plant is ziek! Help!

Uiteraard doen we er alles aan om dit te voorkomen, maar mocht het nu voorkomen dat een plant ziek of met “huisdieren” wordt geleverd. Willen we dit natuurlijk ook zo snel mogelijk van je weten. Dan kunnen we samen met die kweker bekijken wat het probleem is, en mocht het inderdaad niet goed zijn dan worden de planten natuurlijk vergoed of sturen we nieuwe naar je op. Meld het altijd binnen 24 uur na levering.

Waarom wordt er plastic gebruikt voor de verpakking?

Tja, top vraag! Iets waar ik mij in de komende tijd mee bezig ga houden. Op dit moment kunnen we het helaas nog niet volledig voorkomen, maar ik wil er wel aan werken om het in te toekomst zoveel mogelijk te gaan minimaliseren.

Wanneer zijn er nieuwe soorten leverbaar?

Ons webshop staat in rechtstreekse verbinding met het aanbod van onze kwekers. Regelmatig zullen er nieuwe producten leverbaar zijn. Natuurlijk zijn we zelf ook altijd weer opzoek naar nieuwe soorten en kwekers, dus kijk maar regelmatig in de shop zou ik zo zeggen.

Heb je nog steeds vragen?

Neem dan contact met ons op, we gaan dan ons uiterste best doen om al je vragen te beantwoorden!

#PLANTSPIRATIE

Op Instagram deelt Douwe zijn kennis, liefde en passie voor planten. Let op: Er is een mogelijkheid dat je #plantoholic wordt.*

*Douwe is niet verantwoordelijk voor het aanwakkeren van plantenverslaving. Geniet, maar poot met mate.

#PLANT-SPIRATIE

Op Instagram deelt Douwe zijn kennis, liefde en passie voor planten. Let op: Er is een mogelijkheid dat je #plantoholic wordt.*

*Douwe is niet verantwoordelijk voor het aanwakkeren van plantenverslaving. Geniet, maar poot met mate.

× Waar kan ik je mee helpen?